Home

Cum cumpar

Cum cumpar

Comenzile se pot face Online - prin folosirea coșului de cumpărături,

Pentru plasarea comenzilor si pentru a avea acces la preturile produselor, este necesara inregistrarea pe site.

 
 

Crearea unui cont se face accesand butonul “Inregistrati-va”, disponibil pe fiecare pagina site-ului (va rugam sa completati cu atentie datele cerute; campurile marcate cu * sunt obligatorii).

 

Comanda on-line

Alegeţi produsul/produsele

În coloana din stânga site-ului puteţi naviga prin toate categoriile de produse. Odată ce aţi găsit un produs care se potriveşte dorinţelor dvs., apăsaţi pe butonul “Adaugă In Coş” pentru a-l adăuga în coşul de cumpărături. În câmpul "Cantitate" puteti modifica numărul de produse dorite.
 

Coşul meu

Cosul de cumparaturi va permite sa adaugati produsele dorite apasand butonul "Adauga in cos".

 

De fiecare data cand veti adauga un produs in cosul dumneavoastra de cumparaturi , pe ecran va aparea un buton ce va va oferi posibilitatea de continuare a cumparaturilor, buton care va va intoarce in rubrica de produse. In functie de suma produselor existente in cosul de cumparaturi, vi se va aplica un discount dupa cum urmeaza:

 

Atunci cand vizionati cosul dumneavoastra de cumparaturi, veti avea posibilitatea sa vedeti suma totala a comenzii (TVA inclus), valoarea discountului (calculat dupa grila de discount de mai sus), dar si pretul final de plata (cu TVA inclus).

In momentul in care doriti sa lansati comanda dumneavoastra accesati butonul "Comanda produsele". Puteti oricand sa va intoarceti in magazinul on-line pentru a adauga alte produse apasand pe butonul "Continua cumparaturile".

 

Dupa apasarea butonului de “Comanda produsele”, aveti ocazia sa verificati informatiile de comanda deja introduse si sa le modificati , daca este cazul, accesand butonul “Editare informatii client”.

 

Informaţii plată

Plata comenzii se face in mai multe moduri:

Ramburs – plata la livrare

- Ordin de plata

- Numerar

 Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasaţi butonul "Comanda produsele".

Va recomadam sa verificati inca o data informatiile furnizate inainte de accesarea acestui buton.