Home

Parteneri

UNIOR - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Scule de mana de calitate industriala: Capete chei tubulare si accesorii, Chei, Ciocane, punctatoare si dalti, Clesti, Extractoare, Foarfeci, Scule auto, Scule bicicleta, Scule de masurare, Scule izolate la 1000V, Scule MOTOCICLETE, Scule pentru instalatii, Scule pneumatice, Scule suplimentare, Surubelnite, Truse scule generale, Seturi de scule in modul SOS, Bancuri de lucru

Detalii

PILANA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Pilana este un program de scule de mana si panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue, de dimensiuni standard sau solicitate de client. Pentru ca productia sa fie foarte precisa sunt folosite cele mai moderne tehnologii: LASER, polizoare CNC, unelte de aschiere CNC, ascutitori CNC, cuptoare automate si alte dispozitive automate si semiautomate. Experienta indelungata ii permite companiei sa ofere produse de inalta calitate.

Detalii

BIPICO - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

BIPICO este un program de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de catre client, recomandate pentru toate tipurile de materiale feroase (oteluri) si neferoase, aliaje, materiale compozite / sintetice, stratificate, placi aglomerate si lemn, cu performante inalte de taiere. Calitatea superioara a panzelor BIPICO este controlata prin imbunatatirile periodice ale liniei de productie si procesului detaliat de Control al Calitatii.

Detalii

WELLERSHAUS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

WELLERSHAUS este un program german de panze de fierastrau, panze bimetal, panze continue de dimensiuni standard si solicitate de catre client, recomandate pentru toate tipurile de materiale feroase (oteluri) si neferoase, aliaje, materiale compozite / sintetice, stratificate, placi aglomerate si lemn, cu performante inalte de taiere.

Detalii

WILPU - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

WILPU este o companie specializata in dezvoltarea si productia de panze taietoare, panze fierastrau vertical, carote, panze sabie, panze fierastrau, fierastraie manuale, fiind considerat cel mai mare producator de consumabile de profil din Germania si unul dintre cei mai importanti la nivel mondial.

Detalii

DIAGER - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Diager este mai presus de toate un producator independent. Acest privilegiu ii permite companiei sa ramana autonoma de la proiectare pana la productia industriala. Diager este un producator inovator cu peste 60 de ani de experienta si investitii constante care au permis o dezvoltare a produselor DIAGER si pentru a deveni un producator european de top de burghie de zidarie. In fiecare an DIAGER produce peste 20 de milioane de unitati.

Detalii

BOHRCRAFT - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

BOHRCRAFT este un program german cu o gama extinsa de accesorii de gaurire, taiere si fixare pentru specialisti. Marea varietate a gamei este rezultatul a peste 25 de ani de experienta.

Detalii

TIVOLY - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Proiectant si producator de scule de taiere si accesorii pentru scule electrice si masini-unelte, TIVOLY ofera o gama larga de produse, de la cele de bricolaj, pana la cele profesionale si industriale. Tivoly este un grup industrial care are ca misiune proiectarea, productia si comercializarea instrumentelor de taiere, precum si a produselor si serviciilor asociate concepute pentru o gama larga de aplicatii.

Detalii

METALLURGICA MINOTTI - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

METALURGICA MINOTTI este unul dintre principalii producatori de scule antiscanteie, nemagnetice si rezistente la coroziune, realizate din aliaj propriu MZW si CuBe, recomandat pentru toate zonele de risc exploziv conform directivelor ATEX. Industria chimica • Industria petrochimica • Industria farmaceutica • Industria miniera • Rafinarii • Fabrici de hartie • Fabrici de lacuri si vopsele • Fabrici de adezivi • Industria de armament • Industria navala • Companii de telecomunicatii • Depozite de combustibili si gaz • Distilarii

Detalii

STAYER - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Stayer este un producator de surubelnite electrice, masini de gaurit electrice cu si fara acumulator, ciocane electropneumatice, polizoare unghiulare, fierastraie electrice, utilaje pentru constructii, masini prelucrarea lemnului. Producatorul ofera o gama foarte variata de accesorii si consumabile. Calitatea Stayer se gaseste si in oferta de discuri diamantate, discuri abrazive si panze circulare placate CMS.

Detalii

KUDOS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

KUDOS este un producator profesional de scule hidraulice: clesti hidraulici de taiat, clesti hidraulici de sertizat si pompe hidraulice. Produsele au fost dezvoltate cu ajutorul celor mai moderne tehnologii americane si europene, respectand, in totalitate, cerintele standardelor ISO 9001, ISO 14001, IECQ QC 080001, OHSAS 18000 si SA 8000

Detalii

OZAT - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

OZAT ofera chei de soc de o buna calitate, scule pneumatice, accesorii si piese de schimb pentru sculele pneumatice, oferind o gama completa de capete tubulare de impact si produse conexe.

Detalii

COBIT - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

COBIT este un program specializat pe biti si pe accesoriile care deriva din acestia. Producatorul s-a impus pe piata prin dezvoltarea permanenta de noi produse cu design, eficienta si calitate industriala. Toate produsele sunt fabricate pe utilaje moderne si indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate. Pe langa produsele generale, COBIT produce si game licentiate, cum ar fi: TORX®, TORX-PLUS® si TTAP®.

Detalii

KAPPA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

KAPPA este un producator de nivele profesionale cu si fara magnet, recunoscut pentru diverse tehnologii patentate (ex. sudarea bulei pe nivele cu ajutorul ultrasunetelor), fapt care pozitioneaza KAPPA in topul mondial al producatorilor din domeniu.

Detalii

STAHLWILLE

Unelte pentru industrie, aeronautica si sectorul auto.

Detalii

INSIZE

INSIZE este un furnizor dedicat de instrumente de masurare. Pentru a putea acoperi cererea pe piata mondiala, a creat o retea de distributie INSIZE la nivel global, astfel incat utilizatorul sa beneficieze de produse profesionale si de suport tehnic. Programul cuprinde intreaga gama de aparatura de masura si control pentru majoritatea segmentelor industriale.

Detalii

BMS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

De peste 30 de ani, BMS este un lider industrial in proiectarea, dezvoltarea si fabricarea de chei dinamometrice. Programul BMS cuprinde chei dinamometrice electronice, surubelnite digitale, testere electronice de cuplu, traductoare de cuplu, chei de torsiune, multiplicatori de cuplu si accesorii.

Detalii

EKLIND - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

EKLIND este recunoscut ca fiind Nr. 1 la nivel mondial in productia de chei locas hexagonal in mm si inch: gama completa si profesionala de produse utilizand oteluri speciale de inalta calitate, adaptate filozofiei pragmatice americane. Printre brand-urile produse de Eklind se numara: Hex-L, Power-T, Ergo-Fold, Ball-Hex-Drivers.

Detalii

ZBIROVIA

Unelte si scule de mana cu utilizari speciale

Detalii

BOA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

BOA este un program de scule speciale, protejate, de conceptie proprie: burghie pentru portelan, carote, panze diamantate pentru materiale dure, nivele triunghiulare masive, fierastraie pentru locuri inguste, greu accesibile, chei cu curea cu peste 1000 de aplicatii - atat pentru uz casnic, cat si industrial.

Detalii

EGAMASTER - Scule speciale pentru instalatori

Scule speciale pentru instalatori

Detalii

SAM - Scule si unelte speciale auto

Scule si unelte speciale auto

Detalii

HEIDENPETER MASUS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Poansoane cu adresabilitate industriala - Dispozitive de marcat

Detalii

PORT-BAG - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

PORT-BAG este un program specializat in productia de cutii si organizatoare din plastic. Productia integrata - atat matritele pentru injectat masa plastica, precum si produsele finite - asigura calitatea si design-ul deosebit, precum si posibilitatea de a oferi solutii personalizate cu executie conform schitelor clientului. Gama ofera posibilitati multiple de creare de solutii de depozitare si seturi de interventie.

Detalii

HEPCO&BECKER - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Genti ABS compartimentate special pentru toate structurile de truse de scule: electronist, electrician, electromecanic, echipamente de interventie rapida

Detalii

JOSEF HAUNSTETTER - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Firma Josef Haunstetter Sägenfabrik a fost infiintata in anul 1916. Cei 100 de ani de experienta in producerea fierastraielor de mana, precum si a panzelor de bomfaier si traforaj au facut cunoscuta marca Haunstetter peste tot in lume.

Detalii

KRONUS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Sculele profesionale KRONUS sunt accesibile pentru amatori si confortabile pentru profesionisti avand eficienta sporita, siguranta in exploatare si durata de viata indelungata. In viziunea noastra,sculele de mana profesionale se diferentiaza esential de cele utilizate in regim industrial, atat prin gama de produse, cat si prin numarul redus de tipodimensiuni. Sculele industriale servesc atat nevoii generale, cat si celor nisate, acoperind toata plaja de activitati, pe cand produsele profesionale sunt nelipsite acasa, acopera evantaiul de nevoi casnice, putand fi, deasemenea, folosite si in regim intens de utilizare.

Detalii

PINIE - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Inca de la infiintarea sa, in 2000, compania Pinie Lubna, Ltd. s-a concentrat pe productia si vanzarea brandului Pinie® de scule din lemn pentru tamplarie. Brandul impreuna cu tehnologia de fabricare si materia prima au fost achizitionate in anul 2000 de la compania Pinie Čistá, Ltd. Istoria brandului Pinie® dateaza din anul 1918. Initial, manerele din lemn au fost fabricate sub marca proprie, iar in 1932, a fost lansata productia de avioane din lemn. In acea perioada, avioanele de lemn reprezintau nucleul de productie al companiei. In prezent, compania are 23 de angajati permanenti si produce mai mult de 500 de produse diferite pentru utilizatorii cu ridicata, cu amanuntul si consumatorii finali. Linia de productie include, in principal: scule de tamplarie, mese si bancuri de lucru pentru tamplarie si lacatuserie, precum si materiale conjunctive. Produsele Pinie® satisfac cele mai inalte criterii de calitate.

Detalii

USH - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Unul dintre cei mai importanti producatori de biti si accesorii din Europa, USH ofera o gama larga de produse, precum biti, surubelnite, prelungitoare magnetice, elemente antrenare biti, extractoare pentru suruburi rupte, burghie, etc.

Detalii

ASW - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

ASW este un producator eficient si flexibil, cu aproape 30 de ani de experienta in domeniul productiei de capete tubulare de impact si o gama larga de inovatii. Domenii de utilizare: automotive, energie eoliana, industria navala, petro-chimica, constructii industriale si civile, etc.

Detalii

FIRST - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Infiintata in anii ’60, FIRST a fost intodeauna o referinta constanta in Italia si in alte tari, pentru toti consumatorii care cauta scule fiabile si de inalta calitate. O preferinta obtinuta prin imbinarea experientei artizanale cu utilizarea celei mai moderne tehnologii industriale. Produsele marca First sunt fabricate in Italia si urmeaza un ciclu complet si automatizat de productie, care porneste de la debitarea materialului brut cu ajutorul unor CNC-uri cu laser; procesul continua sa dezvolte toate etapele, sub controlul constant al unui sistem informatic, ceea ce ii permite firmei sa atinga si sa mentina cel mai bun nivel de toleranta industriala

Detalii

AB TOKOS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

AB TOKOS este un program de scule pentru constructii. Fabricile Tokos au doua linii de productie: scule de mana pentru constructii si scule de mana pentru gradinarit. Marca TOKOS este un simbol al calitatii pentru clienti, sculele fiind rezistente si fiabile.

Detalii

PLASTICA PANARO - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Plastica Panaro a inceput sa functioneze in 1962, producand cutii de tacamuri intr-un atelier mic din centrul orasului Marano. Compania a extins apoi gama de produse si a intrat pe piata de cutii pentru scule, cutii ambalare, accesorii ecvestre si termoformare. Plastica Panaro a crescut de la un mic atelier de familie pentru a deveni un producator de frunte si exportator mondial, cu o forta de munca de peste saizeci de ani.

Detalii

TOME FETEIRA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Compania producatoare de pile Tome Feteira a fost fondata in 1856 de catre Joaquim Tomé Fèteira si a cunoscut o dezvoltare rapida, devenind un producator modern si diversificat, cu un nume recunoscut la nivel mondial in fabricarea produselor profesionale de inalta calitate. Produse: pile, pile diamantate, pile pentru aluminiu, pile ac, pile pentru ascutit lant de drujba etc.

Detalii

IREGA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Irega este un producator specializat in fabricarea cheilor reglabile. Cheia Irega este principala referinta pe piata cheilor reglabile de calitate industriala. Datorita specializarii, Irega ofera o gama larga de chei reglabile pentru toate tipurile de profesionisti producand, in facilitatile proprii, cele mai bune chei reglabile de pe piata internationala.

Detalii

AMPCO - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Programul AMPCO Safety avand sloganul/deviza “Together we make your work safer”, isi are obarsia in AMPCO METAL GRUP/ American Metal Product Company, avand locatiile principale în SUA, Franta, Olanda, Elveția. Este liderul mondial în scule antiexplozie din anul 1922, oferind cea mai largă gamă de produse. Programul Carltsoe Safety Tools, se bucura de o experienta de peste 50 de ani in fabricatia sculelor antiexplozie. Oferta cvasicompleta de scule antiexplozie LIFE TIME WARRANTY acopera peste 3000 de produse fabricate din ambele aliaje: Aluminiu-Bronz si Beriliu-Cupru, pentru toate zonele ATEX: 0, 1 si 2, 20, 21 si 22,  recum si M1 si M2, in minerit.

Detalii

FREUD - Scule pentru industrializarea lemnului

Lider in industria prelucrarii lemnului de peste 50 de ani. Performantele de top ale frezelor cu coada marca Freud sunt rezultatul a doi factori: calitatea inalta si durata de viata. Compania Freud utilizeaza in procesul de productie cele mai bune materii prime, utilizand cele mai noi si sofisticate procese de productie. Fara reparatii, fara rupere, fara marcaje, fara presiune pe masina

Detalii

WEKADOR - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

In cei peste 40 de ani de la infiintare, Wekador a dezvoltat continuu productia de biti si accesorii de cea mai buna calitate, atat pentru utilizatorii casnici, cat si pentru cei industriali

Detalii

METRIE- CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Metrie este o companie de productie si comercializare integral ceha, recunoscuta atat in Cehia, cat si pe piata europeana. De aproape 100 de ani, pune accent pe imbunatatirea calitatii si pe inovatie, pentru satisfacerea clientilor din domeniul constructiilor, firmelor de publicitate, utilizatorilor casnici si profesionali.

Detalii

Tovarna KOS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Compania din Tovarna Kos din Srpov a fost infiintata in 1881 de catre Heinrich Kieffer. In acest sens, a devenit un pionier al productiei industriale de unelte agricole din Europa. Peste 135 de ani de experienta si traditie in acest mestesug au dus la cresterea calitatea si rezistentei produselor. In ultimii ani sa realizat un program de investitii si modernizare continua, pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor crescande ale clientilor nostri.

Detalii

NORBAR

Norbar - specialistul mondial in cupluri de moment, cu una din cele mai mari si moderne fabrici, dedicata exclusiv in designul, dezvoltarea si productia de scule dinamometrice si pentru masurare a cuplului.

Detalii

NEXUS - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Producator german de extractoare si prese, NEXUS ofera o gama completa de extractoare mecanice si hidraulice de largi dimensiuni, cu variate capacitati si stiluri. Acestea sunt realizate in conformitate cu standarde de calitate industriala. Testarea extractoarele si preselor Nexus a dovedit durabilitate si performanta, chiar si în cele mai dificile medii.

Detalii

EDMA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

Inca din 1937, compania EDMA fabrica scule de mana pentru constructori profesionisti: scule pentru gips-carton, unelte pentru zidarie, scule montaj podele si acoperisuri, scule prelucrare tabla etc.

Detalii

ABSINA - CENTRUL NATIONAL DE SCULE: singurul canal de distributie din Romania

ABSINA dezvolta si face proiectarea produselor in Germania si le produce pe piata mondiala. Oferim produse inovatoare pentru uz profesional si industrial si pentru conexiuni cu surub. Simplificarea aplicatiilor, dezvoltarea si fabricarea instrumentelor de cea mai buna calitate, precum si vanzarile la nivel mondial a produselor noastre este scopul nostru, obiectivul si tinta. Pentru noi, siguranta si calitatea sunt primordiale. Avem multi ani de experienta in dezvoltarea, producerea si vanzarea sculelor de mana si surubelnite. Noi garantam siguranta produsului prin controlulul strict al calitatii. Prin disponibilitatea si seriozitatea noastra, ne puteti considera un partener de incredere. In ceea ce facem, mentalitatea noastra se concentreaza in mod deosebit pe protejarea mediului.

Detalii

FANTACCI - Freze cu alezaj - Capete de frezat cu alezaj

Fantacci Industrie SRL este producator de scule pentru prelucrarea lemnului cu renume mondial. In portofoliul acestuia se regasesc atat scule standard, cat si scule speciale, freze placate CMS, dar si cu placute amovibile. Avand o traditie de peste 50 de ani, Fantacci Industrie isi perfectioneaza continuu produsele, astfel incat sa satisfaca cele mai inalte standarde de calitate. Ferestrele termopan realizate cu ajutorul seturilor de freze Fantacci sunt marcate CE, in conformitate cu Regulamentul pentru Produse de Constructii.

Detalii