Scule cu actionare hidraulica

 Sculele cu acționare hidraulică fabricate sub brandul Kudos sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde în vigoare: SA8000, OHSAS RoHS/WEEE și alte reglementări europene.

 Clești de sertizat cabluri cu bacuri interschimbabile

 În funcție de modelul ales, cleștii de sertizat cabluri cu bacuri interschimbabile sunt dotați cu mânere care determină o strângere facilă pentru utilizator, cu falcă de prindere plată, datorită căreia schimbarea bacurilor se poate realiza chiar cu o singură mână. Grație materialelor de fabricație, cleștii de sertizat au o greutate mică, ceea ce determină exercitarea unei forțe de apăsare redusă și o execuție foarte precisă.

 

 Clești hidraulici

 Dorința de inovarea constantă joacă un rol foarte important pentru Kudos, fapt căruia se datorează conceperea cleștilor hidraulici din materiale cât mai ușoare, pentru o bună utilizare. Astfel, Kudos pune la dispoziție diverse modele de clești hidraulici cu mânerul fabricat din fibră de sticlă, valvă de eliberare ajustabilă poziționată în exterior, posibilitatea de conversie automată a presiunii la nivele diferite și de operare la diverse viteze, rotirea capului hidraulic la 180 grade, pentru o utilizare facilă, și multe alte avantaje.

 

 Cap hidraulic de sertizat cabluri

 Capul hidraulic de sertizat cabluri se utilizează împreună cu pompa hidraulică aferentă modelului corespunzător. Acesta poate avea în dotare un  cilindru cu acțiune singulară cu resort, datorită căruia bacurile se schimbă cu ușurință.

  

 Clește hidraulic pentru tăiat cabluri

 Cleștii hidraulici pentru tăiat cabluri au în dotare cuțite de tăiere interschimbabile ușor de utilizat, care nu necesită setarea unui anumit timp și, totodată, sunt dotate cu un lăcaș ce permite o fixare exactă a materialului ce urmează să fie tăiat.